tisdag 6 september 2016

VLADIMIR PUTINS UPPMANING...

På Islam Karimovs begravning Uzbekiska presidenten så gav hans Islams efterträdare rådet att fortsätta leda Uzbekistan som Islam gjort.

Det märks att Vladimir Putin är uppväxt i korruptions värld med dödligt ledarskap. Så nu tar jag bladet från munnen så att säga. Vladimir det var ett väldigt dåligt val av råd .Glöm inte att det var Islams sätt att styra landet som fick en av hans döttrar att gå över styr med mordförsök på sin egen far och ta över ledarskapet och all förmögenhet.Som nu sitter fängslad för grov korruption&förskingring.  

Lär man inte sina barn vad som är rätt och fel och ekonomisk brottslighet lönar sig bara på kort sikt men straffar sig i långa loppet. Det är väl Ryssland ett levande bevis på. Att Vladimir rensat ut korruption i armen är en sak. Men då ställer jag frågan, då inte Kremls ledarelit har återlämnat det som tagits från ryska staten varför ska då övriga befolkningen hålla sig från korruption. Vladimir glöm inte att du och dina KGB kompisar visade befolkningen hur man gör i Ryssland vilket då några år efter du blivit vald till president accepterade tills hela genomkorrumperade statsapparaten med synliga siffror i statskassan och i år städar upp i armen. Att det behövs en ordentlig städning för att reducera korruption det tycker jag är självklart. För korrigerar inte ledarna sina fel förlorar man trovärdighet både i Ryssland och utomlands. Du och dina kompisar skulle vinna mer respekt om ni återgav 80% av vad som tagit. Och behålla 20% är betydligt mycket bättre livsekonomi än ni startade med. Men det är som oppositionen sagt bättre än ingenting.

Rådet till Uzbekistans nya ledare är att gör inte Islam Karimovs misstag utan det motsatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar