fredag 23 september 2016

TRUMPS RYSKA AFFÄRER...

Att Donald Trump inte tycker det är så allvarligt det som hänt i Ryssland. Att Putin och hans KGB kompisar tagit en stor del av statens företag och gjort till sina.

Det gör inget så länge Donald kan tjäna pengar på dessa miljarder dom kommit över på ett ohederligt dödligt sätt. Så länge han tjänar pengar på det så tycker han dom är ett supercoolt gäng att göra affärer med.

Sen att en ur det ryska oligark gänget anses vara ledaren i ryska maffian med starka band till Vladimir Putin gör att han fördjupar sina affärskontakter.  Och att han fått såld lyxlägenheter till 100-tals oligarker i sitt husprojekt i Florida förstår man han tänker fortsätta med som USA'S president. Anledningen dom gjorde affären är för att om han skulle bli president så ska han häva sanktionerna och backa upp mer kriminell oligark välde. 

För både Vladimir Putin och Donald Trump gillar inte NATO och dom kommer att göra allt i sin makt för att förstöra NATO så att Putin och hans destruktiva makthungriga oligarker kan fortsätta terrorisera Europa. Det viktigaste för Donald Trump både senior och junior är att han med president posten kan göra vilka affärer med kriminella runt om i vår värld så länge han tjänar pengar privat på det.

URK det visar sig bli en repetition av BUSH- manövern i Irak & Afghanistan fast med mer långtgående konsekvenser för övriga världen. 2 kortsynta hets sporrar tror att dom gör en bättre värld med mer kriminalitet och hot , som mest gör dom lyckliga å rika men oss andra radioaktiva och olyckliga. Fy fan man känner föraktet för deras cynism dom kräver oss andra ska godta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar