måndag 26 september 2016

OÖNSKAD UPPTRAPPNING...

Putins fagra tal om en demokratisk val till ryska Duman visar mer att han säger en sak men gör en annan.

Sen efter att sett videos med uttalanden till och om olika ledare för dom länder nu Putin forcerar fram affärsavtal med tycker jag är höjden av hyckleri. Håna och förnedra andra länders ledare och politiker för att dom är hederliga visar deras allt växande cynism som vänder sig till destruktiv aggression mot övriga länder.

Sen att nu Ryssland tar 25 nya stridsplan till Syrien och att USA har 60 stycken kärnvapenbestyckade missiler placerad på turkisk flygbas dom lånar i kriget mot terroristerna. Att Ryssland i sin blinda frenesi tror att dom godkännes av alla FN länder och säkerhetsrådet att fortsätta samtidigt att bomba ut den kvarvarande befolkning som tillhör oppositionen samtidigt som dom med övriga länder bekämpar sunnitiska terrorgrupper. Men stödjer att al-Assad skapar en egen terrorliknande grupp som också använder krypskyttar strategiskt placerade i höga byggnader i dom områden dom tagit över från rebeller och terrorgrupper. Men också för att skjuta ihjäl obeväpnade civilbefolkning kvinnor och barn , men så tas en del till fängelset i Damaskus där även rysk militär finns. Så nog är Kreml eliten väl medveten hur lågt dom har sjunkit i kriget i Syrien. 

För en sak är Putin bra att gör 2 olika saker samtidigt och sen spela blind för dom nu pågående krigsbrott som nu sker i Syrien. Allt för att dom tror att som världens rikaste får man respekt, vilket i verkligheten inte stämmer, men det har gjort att dom har förlorat sin själ och förmåga för empati även inte har några som helst etiska gränser för vad man säljer själen för att få makt över araberna.

Det är USA'S och Rysslands jakt på makt över araberna som nu permanent etablerar terrorgrupperna över deras fortsatta förtryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar