fredag 23 september 2016

SVERIGE DEMOKRATERNA DEL 2

Att om Sverigedemokraterna sen om dom kommer i maktposition genomföra en rad olika åtgärder för att permanent befästa sin maktposition är klar.

Bland annat med att deras eget bokförlag ska få utge nytryck av historieböcker som passar deras historiebeskrivning i landets skolor. Att dom Sverigedemokrater som som dömts för ekobrott, skattebrott, våldsbrott och bokföringsbrott ska få sitta i landets tingsrätter och döma i liknande brott.
Att dom ska försämra demonstrationsrätten för inte att dessa ska kunna i någon som helst mån misskreditera Sverigedemokraterna och deras politiker med deras politiska agenda då om dom sitter på statsministerposten.

Sen att dom nu fokuserar inför sina väljare på helt andra saker och låter sina väljare inse vad dom röstat för parti i efterhand visar nåt helt annat.

Enligt SD:s politiska agenda så är det mer hårdare kontroll som inte gör det till ett öppet och mer demokratiskt samhälle, mer nazistiskt diktatoriskt. Men som sagt deras väljare anser sig välutbildad och kunnig för att fullt ut förstå SD:s politiska agendas effekt i verkligheten. Men ett gott råd läs deras politiska agenda noggrant några gånger kommer ni att upptäcka mer saker än då ni läst det en gång, och få mer en helhetsbild. Och sen bilda er en egen uppfattning. Som moderat väljare är detta vad jag sett ur ideologisk synvinkel.

Och som tur är har vi ju nu ett fritt och demokratiskt samhälle där vi få ha våra egna åsikter och på eget vis bilda oss en objektiv uppfattning utifrån våran egen utgångspunkt i livet. Men SD är det enda parti i riksdagen som vill ha fullständig kontroll på alla områden inom media och bokförlag om deras parti blir i maktposition.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar