onsdag 14 september 2016

al-ASSADS UTRENSNING....

Jag hoppas att Ryssland stoppar Bashar al-Assads utrensning av oppositionens befolkning för att ge hans folkgrupp politisk övertag i parlamentet. För det är brott mot mänskliga rättigheterna. Och det borde Dimitry Medvedev som är  humanisträtts professor och advokat förutom en skicklig affärsman. Och dessutom inte korrupt.

Sen kommer inte familjen vara direkt utfattig, för Bashars fru är en skicklig veckohandlare i aktier på börsen, det var hon i London innan hon gifte sig med al-Assad. Och al-Assad kan vara stolt låta Asma jobba som aktiehandlare igen. Vars än dom beslutar att bosätta sig.

För även dom det inte skjuts och bombas ska inte al-Assads arme tvinga iväg syrier som har faktiskt rätt att bo kvar där fast dom inte tillhör hans folkgrupp. Även med ryskt stöd. Det är ungefär som Ramzan Kadyrov Tjetjeniens ledare skulle ta över makten och köra ut 2/3 av ryska befolkningen som inte är islamister. Som mycket väl kan hända 2017. Eftersom Kadyrov förväntar sig en riktig belöning för hans arme hjälper med kriget och dödandet i nordöstra Ukraina.

Man säger vad man sår får man skörda tre gånger om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar