söndag 18 september 2016

RYSSLANDS ANKLAGELSE MOT USA...

Då jag satt och drack mitt morgon kaffe och såg på teve 4:a nyheterna såg kom det fram från FN i USA att Ryssland anklagar USA för att stödja DAESH. I och med att dom råkat bomba en flygplats där Assads arme är och har blivit omringad av terrorgrupper.

Först och främst så är det frågan om då man flyger USA'S och Rysslands enormt snabba bombplan kan man sikta rätt men på grund av vind och hastighet på planet kan dessa bomber hamna fel. Det vet en hel del människor som är intresserade av flygplan och lekmän på området.

Sen anklaga USA för att stödja DAESH då både RYSSAR och AMERIKANARE står högst på terrorgruppernas hatlista.

Ja, en sak är klar sötnosen Vladimir Putin både förvånar och roar en den saken är klar. Detta var ett politiskt klavertramp, Vladimir.  Det skulle vara positivt om dom i Kremls eliten skulle minnas lite krigshistorik från tiden med Afghanistan och Talibanerna och deras repetition i Syrien med att enbart ta parti för en likasinnad.

Att Ryssland och USA nu försöker makten över araberna och tycker inte det är fel med att förtrycka araberna, men ve dom som försöker dominera dom. Det dryper av cynism tycker jag i frågan om verklighets bilden hur man hanterar omgivande länder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar