tisdag 20 september 2016

al- ASSADS SHABEEB...

Det jag nu ska berätta jag med ilska över att al-Assad kör dubbelspel med FN och NATO.

Att Bashar med alla medel nu försöker tömma Syrien på oppositionens befolkning är inte ett skämt, det är tyvärr en mycket grym verklighet. Närmare ryssarna än dom själva önskar. Shabeeb är en gruppering med folk som söker upp folk småbarn som vuxna och tar dom till ett ökänt fängelse i Damaskus kallad Enhet 215 en avdelning som torterar småbarn som vuxna till döds. Dom har även krypskyttar placerade i byggnader som kontrolleras av regimen, bland annat nyligt filmat och lagt ut på internet. Där civila obeväpnade sunniter som tillhör oppositionen till och med småbarn sköts och skjuts utan undantag.

Detta är i mina ögon klart brott mot mänskliga rättigheter och grovt krigsbrott. Men sen skylla på terrorgrupperna som följer vapenvilan men al-Assads Shabeeb folk med skarpladdade maskingevär som far runt Syrien och gör rent hus med massmord och tortyr till döds av oppositionen befolkning.

Det KAN INTE HA UNDGÅTT RYSKA REGIMEN OCH MILITÄREN I SYRIEN !!
Så om inte Vladimir Putin får stopp på denna sanslösa massaker som nu kan jämföras med HITLERS slakt på judar i Polen så blir ju Ryssland medbrottsling till krigsbrott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar