torsdag 22 september 2016

MILJÖVÄNLIGT PÅBÖRJATS...

Arbetet mot mer miljövänligt bilar och elproduktion har nu påbörjats aktivt i Sverige. Ett företag har nu börjat bygga laddningsstationer för elfordon i norra delen av Sverige. Företaget heter Telsa. Skellefteå Kraft alltså Skellefteå's egna elbolag, dessa laddningsstationer ska stå på OKQ8 bensinstation på Solbacken norra Skellefteå.

Vill flera företag komma in och bygga laddningsstationer för elfordon i Skellefteå kommun är ni välkomna.

Orsaken att vi påbörjat aktivt med mer miljövänlig elproduktion och miljövänliga fordon är att mer fakta om vi inte gör det kommit fram.

Om vi fortsätter som vi nu gör så kommer år 2050-2150 haven att stiga 2-5 meter. Därför för kommande generationer krävs det att vi nu aktivt påbörjar vårt arbete för mer miljövänligt. Vi i Europa och Ryssland bland annat får varmare klimat det kan ju vara positivt för oss för då får vi längre perioder mer odla vår mat. Men för dom med vanligtvis varmare temperaturer får det förödande konsekvenser. Och inte att förglömma dom är dubbelt så många som vi.

Ryssland, Estland,Lettland, Litauen, Rumänien,Polen, Georgien,  Ungern,  Vitryssland, Uzbekistan, Ukraina, Moldavien, Bulgarien, Serbien, Kroatien, Slovenien och Tjeckien  behöver skaffa avlopp och reningsverk och en förbättrad sophantering i första hand sen kan man ta steget till miljövänligare elproduktion. Men dessa länder måste inse med detta skapas nya jobb, även enkla och även mer högkvalificerade jobb som får pengarna i det landet att cirkulera men ge staten skatteintäkter och människor jobb med fast inkomst. Men resultatet är det bästa en förbättrad livsmiljö för kommande generationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar