fredag 23 september 2016

SVERIGEDEMOKRATERNA VÄRNAR DOM SVAGA...

Sverigedemokraterna säger sig värna om Sverige öppna och demokratiska samhället men också värna dom svaga i samhället. Och säger sig vara emot lönedumpning.

Men då man fingranskar  deras partiprogram så inser man det avtal med en rad olika företagskontakter man skaffat sig och ändrat till mer företagsvänlig agenda så inser man då går det motsatta hållet. 

1: Företagen ska ha rätt att sätta egna lönenivåer.
2: Vårdföretagen ska få fri uttagsnivå på vinstuttagen på kapitalintäkterna.
3: Sverigedemokraterna ska få kontrollen över massmedias publikationer om den politiska sektorn för television, radio och tidningar. Artiklar ska granskas av en tillsatt grupp inom Sverigedemokraterna om vilka tidningsartiklar som får publiceras likadant inom television och radio.
4: Sverigedemokraterna förbehåller sig rätten att fritt sätta skattenivåer på en del av dom största aktiebolagens vinster och kunna fritt överta bolag utan inblandning från övriga partier i riksdagen.
5: Sverigedemokraterna förbehåller sig rätten att politiska ledamöter i riksdagen får straff frihet och slippa granskning från media och intern granskning på sina politikers register i polisens straffregister.
6: Vill sänka nivåer på sjukbidrag, sjukpenning, bostadsbidrag och bostadstillägg alltså sänka budgeten för sjuk och olika bidragsnivåer som istället ska läggas på mer utgifter för försvarsmakten.
7: Göra det lättare för arbetsgivare att kunna ha timanställningar istället för fastanställda som frigör företag för sjukvårdskostnader för arbetarna.

Nu undrar jag om ungdomarna som nu röstar på Sverigedemokraterna tycker att dessa tänkta beslut är vad dom också anser sig kunna ta ? För efter som det verkar så dessa män har ju tydligen fasta jobb och företag så då känner dom sig trygga med att försämra för dom svagaste i vårat Sverige. Och att väljarna i Sverigedemokraterna tycker tycker att SD:s politiker ska ha en egen gräddfil i deras demokratiska samhälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar