fredag 16 september 2016

TRUMP'S AFFÄRSINTRESSEN I RYSSLAND....

Det har ju nu kommit fram att Donald Trump har affärsintressen i Ryssland. Och har Donald bestämt sig för att skaffa sig en rejäl företagsinkomst är han beredd att gå hur långt som helst för att få den. Och att han tagit emot över 1 miljon USA dollar från Ryssland visar att Putin har godkänt den transaktionen. För enligt beslut för några år sedan så kan ingen rysk företagare föra över pengar från eller till Ryssland utan Putins godkännande. Så han har verkligen målat in sig i ett oönskat hörn.

Donald's äldsta son ska sköta om hans bolag och affärsintressen även dom han har i sikte i Ryssland. Är det bara jag som ser en repris av Bush-manövern i Irak och Afghanistan men denna gång i rysk version ?

För Putin och Trump är personer som gillar krig, kaos och aggressiva konfrontationer och vill mer än gärna testa sina nyutvecklade kärnvapen.
Och bägge männen struntar i miljökonsekvenserna så länge dom inte berör Ryssland och USA. Vilket innebär att EU länderna blir testområden för dom missilerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar