måndag 5 september 2016

TRUMP FÖRLORAT FÖRSTÅNDET ?

HUR KAN DONALD 'DUCK' TRUMP uppmana RYSKA hackare att ta sig in i Clintons e-post. Och att han gillar Vladimir Putins politiska agenda.

Och denna man ska kallas smart affärsman som ska få plus i statens kassa som nu ligger på världens största underskott. Först och främst vet nog Vladimir Putin om att han och hans KGB kompisar begått brott då dom tog dom företag av staten och gjorde sig till miljardärer över en natt. Sen har det bara gått utför. Ryska staten har haft plus i statens kassa men som nu börja ha underskott med lån för att finansiera krigen i olika delar av världen. Och dom bolag som gör affärer med olika länder har oligark anknytning i form av en oligark äger betydlig aktieinnehav som gör att han ekonomiskt gynnas. Och då pratar vi om dom statliga och detta gjorde 2015 för att finansiera några dagars krig. Dom pengarna oligarkerna köpte aktier i dom statliga bolagen var bara några dagar i statens kassa.

Att Ryssland har riktiga naturtillgångar som miljömässigt bör ligga kvar i marken den saken är klar. Annars bryter Vladimir Putin miljöavtalet han godkände i Paris och det gör ju även Kreml eliten om inte miljöavtalet följs.

Så Trump borde nog tona ner sina udda yttringar om vad andra länder borde göra mot Clinton. Sluta smutskasta och berätta för dina väljare Trump om vad dom ekonomiskt har att vinna på dina skatteupplägg för dom arbetslösa, låginkomsttagare, krigsveteraner, småföretagare, turistföretag. Tala om för låginkomsttagarna och pensionärer hur dom ska ha råd med hjärtmedicin, diabetesmedicin, sjukvård för sina barn, tandläkarvård och så vidare. Istället för att anklaga Clinton för att vara kriminell i vartenda tal. Då du ber folk begå kriminella handlingar mot Clinton. Om inte jag misstar mig så är uppvigling olagligt i USA, särskilt om du begär dom begår kriminella handlingar. Vilken lysande president för USA du kommer att bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar