söndag 25 september 2016

HÅLLER MED MARGOT WALLSTRÖM...

Nu håller jag med Margot Wallström nu måste Ryssland och Putin visa en etisk gräns för vad han går med på för att få makten över al-Assad. Att bomba Aleppo både syriskt och ryskt bombflyg där rebeller finns bland civilbefolkning som är obeväpnad. Det har nu dom senaste dagarna dödats flera minderåriga barn i dessa bombningar. Förutom den dödsbrigad med Rysslands stöd Assad har som dödar med krypskyttar obeväpnade civilbefolkning som tillhör oppositionen.  
Det är nu bevisat från anhöriga till Assads offer från fängelset i Damaskus med avdelningen 215 som är dödsavdelningen där dom som är går en tortyr lik långdragen död till mötes. Så det är ingen säkerhetspolismyndighet som lämnar dessa filmade och foto bevis för att fälla Assads mördare för krigsbrott. Utan det är civilbefolkning som med lagens hjälp vill åtala dessa massmördare. Sen vad Haagdomstolen samlar för bevis mot Putin och Assad får stå för dom. 

Men  vi andra vet att försöka som USA som i IRAK & AFGHANISTAN,repeterar PUTIN med SYRIEN och tror i sitt blinda frenesi för makt över arabregionen att  terrorgrupperna ska acceptera mer hån och förakt över olika arabgrupperingar i arabregionen, för har han börjat med EU länderna kommer han göra likadant med olika arabländer. Men då en man inte presterar i sovrummet tar han ut i krigsprestationer med aggressiva beväpnade konflikter. Tråkig med en sån utveckling av Putins personlighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar