tisdag 20 september 2016

JAG HADE RÄTT...

Jag hade rätt där Putin är inblandad i krig där uppstår nya terrorgrupper. Denna gång med al-Assad som ledare med uppbackning militärt med Vladimir Putin.

Putin kan verka trovärdig med gott syfte men ryska vapentillverkare vill ju pröva vapen i verkligheten. Och när företagsprofit kommer in i bilden försvinner Putins och hans oligarkers empati för andra människor. Men med Putins dubbla agendor kommer alltid en negativ svans som i första hand påverkar EU länderna. Vilket gör att går man in i affärsavtal kommer det sen det är påskrivet ett aggressivt beteende. vilket lämnar EU länderna i en farlig och obekväm situation.

al-Assad dödliga terrorgrupp använder ju dom vapen dom fått köpa av Vladimir Putin så i praktiken så blir ju Ryssland delaktig i massmorden på obeväpnade befolkning som tillhör oppositionen. Och nästa land som nu ska intas som dom ryska oligarkerna har begär på kommer ytligare en terrorcell att bildas som ska mer dödliga kaotiska lägen dom den ryska regimen verkar frodas i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar