torsdag 15 september 2016

FN ÅTER TILL GENEVE ÖSTERRIKE...

Med tanke på att rika oligarker från Ryssland och Ukraina har gått in och sponsrat med USA'S maktelits vetskap diverse politiker som är kandidater till president posten. Och vad nu Ryssland och USA'S vapentillverkare har kokat ihop för nåt. Som har eskalerat denna vapenupprustningen runt om Europa.

Tycker jag det vore lämpligt att ta FN tillbaka till sin ursprungliga plats Geneve Österrike. Så att FN inte riskerar bli nån av ländernas riktiga knähund. För det är inte bara dessa 2 länder som ska styra övriga världen. Övriga länders röster ska också räknas och få besluta utifrån vad som är positiv för landet ifråga inte utifrån USA och RYSSLAND enbart. 

För den här sanktionsnojan är inte produktivt för nåt land inte heller för Ryssland och USA. Och nu tänker jag på dom privata företagarnas situation som kvävs. Murar och exporttullar straffar mer egna privata företagares produkters försäljning till andra länder. 

För det finns några allvarliga frågeställningar om olaga påverkan i statsangelägenheter och politiska departement. Och det står klart att pengar som under bordet med helt oklara papper flyttats mellan länderna.Och tills detta är utrett tycker jag man ska ha FN åter i Österrike på neutral mark. Det har till och med betalats från Ukrainska oligarker så Ryssland är största aktören på sponsra amerikanska politikerna i och med deras samarbete inom vapensektorn.

För hittills har det placerats ut RYSKA och AMERIKANSKA kärnbestyckade missiler i en rad europeiska länder och  nu också TURKIET. USA har där 60 kärnbestyckade missiler som Turkiets president kan lätt ta över eftersom han bestämmer i sitt land. Och skulle han finna missnöje med Ryssland har han 60 kärnbestyckade missiler tillgodo, helt gratis av USA.

Så man måste ju tacka Ryssland och USA för att reducerat kärnvapnen så vi slipper ha dom på våran europeiska bakgård. Såklart vi inte står under nåt direkt vapenhot, vi bor bara i missilernas spridningsområde om terroristerna skulle få för sig att attackera vad dessa länder placerat ut på våra bakgårdar.

För vi är ju såå LYCKLIGA hur mycket säkrare vi övriga människor i denna värld nu blivit med RYSSLAND och USA som VÄRLDENS BÄSTA FREDSMÄKLARE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar