onsdag 14 september 2016

ANLEDNING TILL KRIGSHETS ?

Anledning till krigshets, ja det kan man undra

För om man tänker efter logiskt i Ryssland så äger dom extremt rika och Putin den ryska vapenindustrin och styr Kreml med en dödlig järnhand.
Och USA så äger extremt rika amerikanare USA'S vapenindustri och sponsrar 58% av Washingtons politiker vid detta laget för att få sin agenda säkrad. Men här kommer en tvist på det hela det finns också rika mäktiga motkrafter som vill göra Ryssland till extremt farlig för väljarna. 

Så varför inte göra gemensam sak att testa sina nyutvecklade vapen, som nu dessa länders vapentillverkare kommit överens om bakom vissa oppositions politikers ryggar. Så då ländernas ledare säger att nu ska man jobba för att förbättra klimatet, kan man tro dom då ?

Visst vill man ge dom en spark i rumpan. För då dom säger att dom ska jobba i verkligheten för en bättre miljö men på andra områden skapar förödande miljöförstöringar med  urangruvornas större produktion med följd av större läckage från urangruvornas avfallsdammar, med kärnvapen bestyckade missiler som nu Ryssland och USA har runt om i vår värld. Och alla skador dom enorma militärtrupperna med sina fordon på marken lämnar efter sig.

Och ger terrorgrupperna ännu farligare måltavlor att träffa i sina dåd mot övriga länder. Både Ryssland och USA är lika god kålsupare bägge två. DET BLIR INTE TRYGGARE i EUROPA med KÄRNVAPEN BESTYCKADE missiler in på husknuten. Räcker inte pågående Fukushima katastrof och nu en kärnvapen galen Kim i Nordkorea som hotar människors hälsa. När ska detta fanatiska vansinne ta slut.  Det är inte vi människor i övriga länder som förstör våran miljö, det gör dessa länders förbaskade politiska maktbegär över andra länder. Dom är roten till att krigs febern sprider sig och att barnen i dom krigsdrabbade länderna tappar lusten att leva, dom och terrorgrupperna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar