fredag 16 september 2016

TRUMP'S ANHÄNGARE I EUROPA...

Donald Trump's anhängare i Europa har också bidragit men i mindre penningsummor till Trump's kandidatur än dom ryska oligarkerna.

Men jag undrar om dom tänkt längre än vad deras näsa räcker. I och med att dom öppet stödjer Trump och hoppas Donald ska bli president. Och berömmer Putin i hans nuvarande agerande och ser han som en god förebild. Jag undrar om dom godkänner deras planer att använda Europa som en testplan för deras kärnvapen. Och att med att dom bägge två suktar efter att pröva sina nya kärnbestyckade missiler, är Europa en bra testplan på sina redan uppställda missilramper.

Och då dessa pojkar Putin och Trump som älskar allvarliga aggressiva konflikter, som dom inte kan styra över hur delar av den folkmassa dom hetsar upp stämningen i reagerar ute i fält. Att Putin och Ryssland använder sin statstelevision för att hetsa och gyckla andra länders politiker så kommer Trump också att försöka göra. Men han kommer mer att ta internet till hjälp för då kan kan propagera fritt mer likt Putin gör i Ryssland.

Det kommer alltid att finnas personer som inser ganska snabbt vad det kommer att barka iväg. Sen att försöka varna den större folkmassan som följer dessa män hänfört måste man inse folk måste få se i verkligheten konsekvenserna dessa mäns beslut kommer att få. Vi dom insiktsfulla är i minoritet och dom som handlar först och tänker sen är i majoritet.

Så det är bara att gilla läget och se om sitt eget hus och ekonomi och göra det bästa av det som kommer.
Tack för ordet gott folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar