torsdag 1 september 2016

RYSKA PARLAMENTSVALET...

Jag glömde bort att det skulle vara val av kandidater till ryska parlamentet 18/9-2016. Och självklart kommer det att påverka EU länderna särskilt. 

Och med att Vladimir Putin använt Ramzan Kadyrov Tjetjeniens ledare som medlöpare till utrensningen av ukrainare i nordöstra Ukraina. Och då en sån aggressiv och dödlig ledare varit så lojal och assisterat i så många krig som Putin har bett om, kommer Ramzan att begära en rejäl belöning för hans många år av lojalitet. 

Frågan jag nu ställer mig kan Ryssland nu själv hamna i samma situation som syriska oppositionen hamnat i gentemot al-Assad. Vi får inte glömma 1/3 av Ryssland är islamsk däribland är Ramzan Kadyrov den mest välbeväpnade aggressivaste och dödligaste islamska ledaren i Ryssland nånsin som Vladimir Putin och hans kompisar har att hantera. Det kommer att påverka omgivande länder den saken är klar på ett eller annat sätt.

Om nu Putin väljer att åter igen skapa ett omgivande land som som ny fiende till Ryssland så är faktiskt  det mest effektiva vapnet att avbryta alla statliga och privata affärer med Ryssland för att på ett fredlig och demokratiskt sätt markera sitt missnöje med aggressivt beteende som inte hör hemma i affärsvärlden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar