lördag 10 september 2016

NORDKOREAS KÄRNVAPENBOMB TEST..

Jaha, då har lilla Kim ledaren i Nordkorea gjort sig åter påmind att han existera. Med att ytligare spränga en kärnvapenbomb.

Och vi omgivande länder med dom ledande kärnvapenmakterna fördömer provsprängningarna. Och vi hoppar inte av glädje den saken är klar och det gör inte KINA, RYSSLAND eller USA för den delen heller.

Jag hoppas dessa länders statsledningar sätter sig och tar sig en funderare på vilket sätt dom kan föregå med gott exempel den denna pojke. Det första dom inte ska göra är att skaffa fler kärnvapen eller kärnkraftsverk för på det sättet visa pojken Kim i handlingskraft att för världens miljö behövs nedrustning av kärnvapen och kärnkraft så dom inte framstår som lögnare för pojken Kim.

För gör dessa kärnvapenländer detta kan dom faktiskt vara värda en KYSS. Om gubbarna visar pojken den rätta vägen vill säga. Tycker synd om Kina som får ta en del av radioaktiviteten som sprids i dom underjordiska vatten systemen som går mellan Nordkorea och Kina. Och det radioaktiva läckaget ut i havet av dom otaliga provsprängningarna genom årtionden. Och visst påverkas jordbävningsområden av sån styrka av provsprängningen så frågan är bara vars kommer det att bli geologisk förändring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar