söndag 11 december 2016

CIA'S LÄCKTA HEMLIGA DOKUMENT...


dom läckta dokumenten var inte meningen skulle komma ut. men tydligen tyckte personalen på CIA att det var viktigt att bägge sidor demokratierna och republikanerna fick veta avsändaren till Clintons e-post som hade läckts till Wikileaks. Som i sin tur läckte den skickade informationen vidare.
Stor del av övriga politiker i både demokraterna och republikanerna vill ha en fördjupad utredning på grund av oro för att utländskt land kunnat hacka politikers e-post.
Då förstås inser många detta innebär att Rysslands hackarteam som Putin har till sitt förfogande har en stor del av USA'S politikers e-post och företagsledares e-post.

Den enda som är helt oberörd och inte oroad är Donald Trump då Vladimir Putin har flera e-post utav republikanska politiker inklusive Trumps e-post, måste innebära att nåt avtal mellan Putins stab och Trump har gjorts. Annars säger ju sunda förnuftet att man vill CIA gör en djupare utredning om vad och vem som gjort olagligt intrång i USA politikernas e-post. Och att det är  en olaglig överträdelse av ett demokratiskt lands suveränitet har gjorts och frångått internationell lag om ett lands suveränitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar