söndag 11 december 2016

NEJ, NU JÄVLAR VLADIMIR PUTIN !


Att Vladimir Putin värnar om Rysslands rikaste oligarker och styr Ryssland med ekonomisk utpressning mot utländska bolag, som IKEA. Och frysa landets bankkonton visar mer en kriminell desperado oligark som tappar kontrollen över lag och ordning och dåligt ekonomiskt sinnade kompisar.

Affärsmannen Konstatin Ponomeryov  före detta affärspartner köptes ut för en ansenlig summa pengar av IKEA.  Men som oligarker gör dom bränner pengar på helt sanslösa lyxartiklar och bygger gigantiska guldpalats till sig själva och precis som på 90-talet med dess politiker har nu 2000-talets politiker styrt Ryssland på samma förbannade sätt som gjordes på 90-talet. Om ett utländskt företag startar bolag i Ryssland blir man Putin oligark hanterad på det mest ekonom destruktiva sätt man skådat i historien nånsin.

Nån respekt för despoten Vladimir Putin och hans pirayor till KGB kompisar som har tappat all moralisk etisk kompass förlorar man helt, Ryssland med dess Kreml elit har blivit mer föraktfulla aggressiva kriminell maffia man inte ska göra affärer med.
Vladimir, 2014 hade jag en liten förhoppning om att du var så smart att du skulle välja en bättre väg, men dina pirayor till oligark vännerna drog dig tillbaka till den mörka destruktiva sidan. Därför kommer du att framöver förlora utländska investerare, Ryssland blir pestens rike man undviker, likt Mexiko med sin drogmaffia som har tyvärr fått kontrollen över president Nieto.

Men krafterna mot såna destruktiva ledare och företagsledare kommer från folket. Som vanligt slår du mot utländska bolag som inte har med att det är faktiskt du och dom ryska oligarkerna som utarmar och fortfarande tvingar mer folk ut i extrem fattigdom och hemlöshet. Medan ni egocentriska despoter försöker skylla eran ekonomiska misslyckade styrning av ryska staten på andra länder och företagare som inte varit i närheten av vad du och din inre korrupta cirkel är dagligen. Nu har gränsen kommit till vad folk tål och det förväntas inte nån hjälp från den gamla hjälplösa Donald Trump, för lika barn leka bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar