söndag 11 december 2016

PUTINS KOCK EXPANDERAR...


Förutom att Putins 'kock' har trollfabrik i Sankt Petersburg så har han nu fått statlig större budget för hackare som läser andra länders företagsledares och politikers e-post som dom använder vid lämpligt tillfälle. Sen har ju Vladimir Putin sen några år låtit yngre myndiga personer få söka politisk asyl för att sen bli politisk aktiva och ingå i extrema politiska partier. Som dom påverkar att bli mer Putin vänliga för att avdemokratisera så han lättare tillsammans med sina oligarker kan ta vad dom känner av landets företag och mineraltillgångar, för han är ju ledaren dom populistiska partierna inte ska ifrågasätta hans agerande.

Man vet ju att dessa oligarker har varit snälla skötsamma pojkar en gång i tiden. Som hade drömt om demokrati och ett bättre liv för Rysslands befolkning. Men den åsikten försvann med att dom kom till makten, sen tog den galna euforin av att få makten då försvann allt sunt förnuft.
Så man kan faktiskt säga dom förlorat sin integritet och blivit mer bottenlösa krävande tomma skal med begär utan begränsning och förmåga till empati. För dom skulle kunna överleva på mindre pengar, men så länge dom tvingar sig kvar i den patetiska illusionen av att dom måste vara superrika för att räknas kommer dom att vara fast i stadiet bortskämt överklass barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar