fredag 16 december 2016

PUTINS HACKNING...

Jag tycker det är lite maktfullkomligt av Putin att hacka andra länders politikers e-post, göra olaga markintrång och nu inte ta med FN, EU eller USA då Ryssland och Turkiet ska ha samtal med al-Assad och Iran i en rysk region och på det sättet komma en lösning på kriget och konflikterna i Aleppo.

Varför nu ta avstånd då han gjort avtal med Donald Trump via Exxon Mobil koncernchef och delägare Rex Tillerson som utrikesminister i Trumps regering. 

Enligt Alexander Stubb är Donald Trump minister kabinett värda 6 miljarder USA dollar, men eftersom större delen av dom manliga ministrar har aktier måste ju deras aktier och företag stiga 10 gånger mer då dom som ministrar kan obehindrat häva sanktionerna och på det sättet göra sina aktier och företag värda 10 gånger mer än i dag.

Av vad jag förstått av konstitutionen så ska sittande president och ministrar för att inte hamna i intressekonflikt för att bli korrupt politiker inte gälla Trump men bara demokraterna. Är det inte hyckleri ? Jimmy Carter republikansk president sålde sitt företag som tillverkade jordnötter. Vad var det som gick fel från det familjen Bush som republikanska presidenter som behöll sina oljebolag och gjorde i president ämbetet oljeaffärer del av att vara president, alltså sina privata affärer statlig angelägenhet.

Det blir mer åt det korrupta Putin hållet Trump och hans kabinett verkar gå. Med USA först menar Trump egentligen jag och mina vänner först sist staten och absolut sist av allt statens affärskompanjoner. Putin ser i första hand till dom ryska oligarkerna. Man säger lika barn leka bäst.

USA har verkligen förlorat all moral och heder, kan man lugnt säga liksom Ryssland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar