torsdag 15 december 2016

RYSK HANTERING AV TATAR GRUPPEN...


Det är nu känt att ryska regeringen har satt den grupp av tatarer i ett område där dom bor under eländiga förhållanden, där dom utsätts för hån och misshandel på Krim. Då Ukraina hade Krim så var Tatarerna en del av befolkningen och hade företag, hus och jobb. 

Nu under Putins kommando har tatarerna förlorat sina företag, hus och jobb. Och kallas Krims parasiter som belastar Rysslands statskassa.

Men här har jag en allvarlig fundering tatarerna kommer ursprungligen från Kazan regionen i Ryssland. Den regionen är rikt på olja och gas men också tillverkar bilar och flygplan. Så man inser att dessa människor är hederliga produktiva ryska medborgare som kommer från Rysslands rikaste region, varför behandlar ryssarna tatarerna som mindre värda boskap. Det är ju så NAZISTER behandlar ett lands ursprungsbefolkning, har Vladimir Putin antagit Hitlers ideologier på mer områden än Kreml. Jag tänker närmare på militären.

                                 Soldat på Krim.


Sen efter att han lagt upp bild på Facebook med naziflagga och en bild på då han skurit av huvudet på en levande schäfervalp. Så ger denna generalmajor i Krim den unge mannen en tapperhetsmedalj för gott uppförande enligt rysk militär kodex.

Det tycker Donald Trump och Rex Tillerson är helt okej, det är ju så demokratiskt på Krim och Ryssland är ju på rätt väg som Trump gillar. Då tänker ju Trump och Bannon med Putin väldigt lika. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar