torsdag 8 december 2016

IVANKA TRUMP MILJÖARBETE I VITA HUSET...


Ivanka Trump har bestämt sig att jobba för att förbättra miljön. 


Hur går det ihop med att Donald har öppet sagt att han värnar oljebolag, gasbolag, kärnvapen, kärnkraft och kolgruvor, dom som nu bevisligen skapar en allvarlig hälsofarlig boendemiljö för befolkningen i närheten där det borras, byggs kärnvapen och grävs efter kol för att sen elda som sprider cancerogena och astma partiklar bland befolkningen. Som ökar sjukdomsfallen bland befolkningen vilket det ekonomiska resultatet blir ökade sjukdomskostnader för staten.

För utomstående verkar det blir mer av att Donald låter ungen leka i Vita sandlådan, men nån realistisk verkan kommer inte hennes ämbete att ha. I och med att han med sina multimiljardärer i sin stab endast kommer att gynna dom rikaste med sina privata företag får sina kassor ännu mer fyllda och skapar mer osäkra låglönejobb utan facklig inblandning. För facken reducerar med sin medverkan farliga arbetsplatser med mer skydd för dom anställda och därmed inte skapar mer arbetsskador för dom anställda som kan göra dom permanent handikappade. 

Tyvärr är inte många företagare så förutseende att dom inser att säkra upp en trygg arbetsmiljö tynger inte ner sen framöver statens kassa med skadade människor och en stor omsättning på personal. För med facken så kommer en mer permanent och kunnig personal bli mer stabilt närvarande i företagen. Om man ser realistiskt strategisk för företagets räkning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar