tisdag 27 december 2016

RYSSLANDS OLJEBOOM...


Ryssland med Putin is spetsen må ropa av glädje för Ryssland oljeboom med Exxon Mobil oljeavtal. men den glädjen kommer snart att övergå till fruktan. Med att du lätt kan köpa dig vapen av mindre kriminella grupper som har sina små riken, så råder det laglöshet och anarki och bara i Moskva har Putin makten. För nu visar det sig att kriminella grupper som som tjänar pengar på vapen och droghandel blir allt aggressivare mot Putin och hans inre cirkel. 

Kan det vara ryska maffian som ligger bakom Tupolev Tu-154 kraschen om det visar sig att kraschen var orsakad av en bomb ombord på planet. Där har ryska maffian och Putin så kallade "kock" tillgång till militära plan och personal. 

Eller är det en allvarlig maktkamp mellan oligarkerna om makten i Ryssland och pengarna i statskassan. I och med att Putin tillåter dom tulla ur ryska statskassan en mindre summa, men man vet att vissa oligarker vill ha mer från staten förutom dom bolag dom tagit över. Ingen oligark betalar skatt för bolag, inkomst, bostad, bil. båt eller förmögenhet.

Då ryska haveri utredarna säger sig tro en bomb sprängde planet Tupolev Tu-154, håller ryska oligarkstyret i Ryssland på att aggressivt fräta sönder inifrån ? Frågorna hopar sig hur kunde en bomb placeras på planet med såna välbevakade ryska plan och flygplatser ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar