torsdag 29 december 2016

TRUMPS SVÅRA BESLUT...


Att hela den amerikanska kongressen är överens demokrater och republikaner att straffåtgärder mot Ryssland ska göras för deras hackning av amerikanska politiker och företagsledare kommer att ställa Donald Trump på ett allvarligt prov som nybliven politiker.

Till och med amerikanska medborgare tycker att bestraffning för hackningen är nödvändig för att markera ett stop av olaga intrång av främmande makt. För Vladimir Putin kommer annars att gå längre om man inte sätter gränser.

För om Trump inte genomför det beslut även republikanerna vill ha igenom visar Donald att han visste om vad Putin gjorde och godkände det, vilket fick valet att bli Trump riggat. Som Trump anklagade orättvist demokraterna för.

Men han har ju en sluten världsbild som bara består av hans bolag och hans familjemedlemmar, det är dom enda förutom ett par vänner han följer på Twitter. Andra politiker följer andra länders politiker och landsledare av politiskt intresse, det verkar Trump inte göra för att bli mer medveten om vilka han ska möta som USAS president. Att diskutera politik och vad som händer i världen med olika politiker och företagsledare och entreprenörer tycker jag är roligt och utvecklande. Det verkar Trump inte intresserad av utan Twittra ut hån och förakt över olika personer och länder tycker han bättre om. Tråkigt och snäv synt tycker jag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar