onsdag 14 december 2016

RYSSLANDS MILITÄRÖVNING VID MURMANSK...

Att Putin har militära övningar uppe runt Murmansk och vid nord Norska gränsen är för att han fruktar ett militärt USA intrång i och med att USA är där omkring och övar med Norges militär. Sen har ju Finland& Sverige övningarna gjort han nervös, det tar jag som en komplimang på våra länder kapacitet tillsammans.Vilket har gjort han han där också har militära övningar.

Sen vid Balkanländerna har ju NATO med USA också militära övningar som han ser som ett hot, så för att dämpa känslan av hot, så har han också placerat militära grupper på en rad punkter längs hela sträckan av länder som har samövning med NATO trupper. Och där USA placerat ut kärnvapenbestyckade missiler, vilket har fått Putin att göra samma sak.


Så det är bara att inse bägge sidor flexar sina vapenmuskler, vilket inte behöver innebära krig i Europa.

Men en avspänning i det hela vore om Putin drog tillbaka sina orosmoment i nordöstra Ukraina och dom obstinata oligarkerna med sina fabriker i Ukraina började betala lite skatt för det dom har i Ukraina. Det vore steg 1, sen blir dom andra stegen för övriga sidor mycket lättare att ta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar