torsdag 22 december 2016

PUTIN BEKÄMPA KORRUPTION...


Att Putin för sin familj byggt ett palats med ryska statens fond på 1000 kvadratmeter, det palatset trodde jag Putin hade gett tillbaka till ryska staten. Men till Putins förfogande har han 700 lyxbilar, 20 lyxhus och 58 flygplan med senaste teknik.  Av detta anser Vladimir Putin att mest troligt cirka 20 stycken lyxbilar är hans privata egendom, 2 stycken stora egendomar står i Vladimir Putins namn, förutom över 30 stycken av dyrare lyxmodell klockor där prislapparna ligger på 100 000 kronor per klocka och uppåt.

Dmitry Medvedev har nu också sällat sig till dom korrupta bor i ett palats med stor stuga swimmingpool, tennisbana och tomt på 4 kvadratkilometer och till tomten har han en båtkaj för sin nyinköpta lyxiga lustjakt.

Tro inte att jag är svartsjuk på all denna lyx. Gillar inte sättet dom fått denna lyx. Den är faktiskt betald av dom ryska skattebetalarna. Och dom oligarker som är delägare i ryska statsbolag har företagen som sina privata plånböcker. Där ekonomiskt planerade lönehöjningar inte ingått på flera år, det en månadslön för många som har  150 USA dollar för vanlig fabriksarbetare.

Så Putins löfte om att bekämpa korruption är mer fagra löften, man kan faktiskt inte tro att han och hans kompisar har en gång i tiden varit hederliga poliser. Vilken tråkig utveckling från år 1999. Men det visar vilken gränslös girighet folk får som har stulit istället för att jobba ihop till sina förmögenheter och solida företag , dom tappar kontakten med verkligheten och glömmer bort sina rötter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar