lördag 31 december 2016

TRUMP OM HACKERATTACKERNA...


Alltså Donald Trump tycker det är orättvist att vi inte vet. Kan vara nån annan. Jag vet saker ingen annan vet.

Donald säger - jag kommer att tala om för världen tisdag eller onsdag. Tycker man inte kan lita på dagens teknik och inte lita heller på datorer.


Alltså då amerikanska säkerhetstjänsten redovisar vad dom tekniska spåren på dom amerikanska politikernas datorer fanns kvar för spår och för Burlington Electric kraftbolag hade dom ryska hackarna lämnat kvar en skadlig kodex som vid okontrollerat öppnade förstört driften av elproduktion till en hel stad. Och säkerhetstjänsten med sina datagenier spårat på politikernas och kraftbolaget och med tydliga bevis lagt till en tvivlande man som är kritisk till allt vad statliga myndigheter är och står för.

Vad är det han vet och kan om tekniken som inte datatekniska avdelningen på amerikanska säkerhetstjänsten inte vet. För tydligen visste han vilka som låg bakom alla hackerattacker, Donald Trump även ett datageni tydligen.

Våra länders säkerhetstjänster går inte ut med uttalanden på kanske, inte säkra uppgifter, då förlorar dom trovärdighet. Nu står Donald Trumps trovärdighet på spel då han säger han vet saker som inte amerikanska säkerhetstjänsten vet och dom uppgifterna ska amerikanska medborgare få veta 3/1 eller 4/1-2017.



Ja, nu vet vi, vi är med i Donalds världsomspännande reality show, för att spotlighten ska vara på honom 2017 får vi hålla oss ovetande tills dess, gott folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar