tisdag 13 december 2016

REX TILLERSONS AKTIEINNEHAV...


Att Rex Tillerson kommer att försvara sitt aktieinnehav på över 100 miljarder kronor i en rad olika bolag som har med fossila bränslen att göra, är det ingen tvekan om vad som står på agendan. Trump och Tillerson är ganska lika profit kåta gubbar bägge två.

Men Tillersons aktieinnehav innebär att Trump och hans kabinett kommer att ta amerikanska elit korrumperade makten till en helt ny nazistisk nivå. För Trumps kabinett av ministrar äger aktier för 200 miljarder USA dollar i en mängd bolag som är amerikanska med verksamheter över hela världen.


Donald Trump kommer att vara nya ansiktet på USA'S president för vara den president som gått längst och dödligast fram i korrupta spår bredvid Vladimir Putin, allt för deras ministrars privata bolags profit.

Nu är min  undran då utfrågningen av Tillerson sker för då politikerna USA'S politiker ska besluta om godkännande av han som utrikesminister, ska ni kräva av honom att följa konstitutionen om att inte blanda sina privata affärer in i besluten som utrikesminister eller lägga er i linje mot vad konstitutionen säger om USA som en demokrati för folket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar