torsdag 29 december 2016

FREDSAVTALET I SYRIEN...

Då man hör att Vladimir Putin har fått igenom med Iran och Turkiets hjälp med al-Assad en fredsavtal med beväpnad oppositions rebeller, säger man Vladimir 👄, men sen så ser man en karta med vilka grupper Putin, Erdogan, Ruhani och al-Assad tillhör den politiska oppositionen så är det inte frågan om en obeväpnade  oppositionen utan dom oppositionella rebeller som passar al-Assad, Erdogan och Putins politiska makt och utgångsläge. Och då känner man mer 😒👈👉.

Dom som nu flytt och förlorat sina hem i Rysslands bombräder och dom företag som nu sen nåt år tillbaka tagits över av Alawiiter alltså al-Assads befolkningsgrupp. Vad har den delen av befolkningen att komma tillbaka till, undrar jag. Får dom med rysk hjälp tillbaka sina bostäder där förhoppningsvis inte Alawiiter har gjort fientligt övertagande. 

Och att Ryssland idag 29/12-2016 bombade en skola med obeväpnade skolbarn tycker jag inte kan rättfärdigas av Vladimir Putin eller al-Assad. Dessa herrar 😎 kan inte bara köra på med bombmattor och tro att världen ska tycka det är okej. Att Trump gör det kan man ju räkna lätt ut. För han bryr sig inte om övriga världen, för han vill man ska leva i en USA bubbla.

Han ser fredsavtalet i 3 steg men glömt dom övriga obeväpnade delen av befolkningens återkomst och vad dom ska komma tillbaka till. 👂👋 2017 med Vladimir Putin och Donald Trump med sina anhang kommer bli intressanta att se hur dom hanterar den komplicerade situation som då uppkommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar