fredag 23 december 2016

TRUMP TÄNKER INTE SOM VANLIGT FOLK...


Man måste inse att Donald Trump inte tänker som vanligt folk utan då hans säger  han ska rensa träsket.

Först måste man inse han växte upp med guldsked i mun och behövde aldrig oroa sig om han skulle klara av hyran eller elräkningen i slutet av månaden. 

Så vad han menade med att rensa träsket var att folk som inte jobbade förtjänade inte nåt bidrag, enligt honom ska världen slåss för sin överlevnad, det är så Donald Trump och Vladimir Putin ser världen idag. Det ska vara dom starkaste som överlever och gör precis som Vladimir Putin då man kommit till makten och sen driva ett land som nu Trump ska driva USA. Att övriga världen ska spelas ut mot varandra för hans begär på konflikter och osämja som hans kabinett drivs av. För efter 20 januari ska han snabbt öka USA'S kärnvapen med mer högradioaktiva avfallsdammar i den amerikanska naturen, som vid jordbävningar och geologiska mark förändringar sprider sig mest troligt till folkets vattentäkter för dricksvatten.


Det är så man i Trump stil värnar om fred och bättre miljö 2017 och framåt. Man kan ju undra vad i betyg han hade i kemi och mattematik och inser medmänsklighet ingår inte i hans ordförråd. Då skulle han inte som president det första han planerar skapa längre krig mellan Israel och Palestina och håna EU:s länders politik som bygger på erfarenhet av 2 världskrig som USA inte varit i närheten av som många Europaländer har. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar