fredag 9 december 2016

FÄLLAS FÖR KRIGSBROTT...

Hörde på radion att den man som står åtalad för krigsbrott blir frigiven. För hovrätten ansåg inte att han kunde fällas för krigsbrott. Han har ju medgivit att han rest till DAESH kontrollerat område och där enligt honom skulle han jobba humanitärt vilket ingen vanlig människa tror på eller hovrätten inte heller gjorde. Bara att resa till områden som terrorgrupper kontrollerar borde ge fängelse och för evig utvisning.

För reser man till sånt kontrollerat område är det för att lära sig begå terrorbrott och utbildas i bomber och taktik som dessa terrorgrupper har.

Visst har vi före detta militärer dom rest till Ukraina att ingå i en erkänd statlig militär som i Ukraina bekämpa fientligt olaga intrång av ryska kriminella oligarker och pro-ryska rebeller som inte har nån som helst moral eller etisk kodex. Dom frivilliga militärer som utifrån ansluter sig till ukrainska militären kommer bland annat från svenska pensionerade militärer  men även från USA, Tyskland och ett par länder till. Dom med ukrainska statens militär håller hög moralisk svansföring i kriget mot fientliga mer nazistiska rebeller av mer kriminella målsättningar förutom att göra ukrainsk mark rysk mark. Och det är enligt svensk lag tillåtet.

Men att begå hot mot befolkning eller del av befolkning med bomber och masskjutning av folksamlingar ska ge fängelse sen för evigt utvisning.Det måste svenska politiker ger klarare lagliga ramverk för så ingen domstol kan misstolka lagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar