söndag 25 december 2016

TERRORISTER BAKOM KRASCHADE PLANET ??


Att terrorister ligger bakom det ryska planets krasch har jag svårt att tro, med tanke på all kontroll Putin har på allt med säkerhetstjänst personal som kollar allt och alla i Ryssland, särskilt flygplatser med högt uppsatta representanter flyger.

Först och främst FSB har gjort tillslag nyligt mot DAESH länkar som aktivt planerat attentat mot ryska mål i Ryssland, vilket misslyckades ur terroristernas synvinkel rejält. Om man tänker logiskt så måste det vara nån inifrån som hade fulltillgång till militär och flygplan som skulle även ta högt uppsatta digniteter ur militären förutom en välkänd musik och sångkör. Dom enda som fritt kan röra sig fritt med vapen och droghandel är ryska maffian vars ledare är vän med Vladimir Putin och tillhör hans inre cirkel. 

Men sen har denna flygplansmodell också varit känd för sitt tekniska fel sen 1:a flygolyckan 2002 som har sen följts av flera olyckor även med dödligt utgång. Jag trodde att ryska staten hade tagit ut denna typ av plan ur trafik både civilt och militärt. Så det påståendet om att terrorister ligger bakom detta tror jag inte på, men genom att det är Putins inre krets som äger företaget så vill han lägga skulden på nån annan. 

För terroristerna har uppnått sitt mål med mordet på ryske ambassadören i Turkiet och dåden i Tyskland och Schweiz och i 2 arabiska länder, med att reta upp några länders ledare och få oss att frukta dom. Och bekämpningen av terrorgrupperna i Syrien och Irak i första hand. 

Sortji och Svarta Havet är nu hårdbevakat av rysk militär på mark, luft och Svarta Havet, så det finns inte en chans för terrorister att placerat bomb ombord på detta ryska militärplan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar