tisdag 13 december 2016

PUTIN PÅ JULBESÖK...


Vladimir Putin sig tänkt julbesök göra och med stöd av sin lilla lojala tomtenisse Donald Trump ge världen att par julklappar som man sent ska glömma.
Hosta och fnys vilket folk kommer i deras drömland att göra, med oljeborrning haven förgifta och därmed vart stora som små fiskar till himlen skicka. Och våra barn vill bringa en smutsig giftig natur, men dock dessa herrar inte sig bryr, dock deras ögon på profiten sig tyr. 
Se lösningen på USA och Rysslands rikaste företag och dess sinade kassa, det må bli deras största och första att till verket skrida, nu ska vi rika bli och arbeten kostar bara en liten del och profiten desto högre blir, då bli konsekvenserna av deras förorening desto mindre viktig för dom blir, det som gynnar deras bolag, skall och vi då tycka gynna oss. 
Dom i många media sin talan föra med denna profetia att deras verklighet är vad folket ska acceptera, för det som ger dom klirr i kassan ska vi på sidan se och känna tack för vad dom får. 

Så gott folk om nu dessa herrar som tomten kommer och på eran dörr då knacka på med orden säg ja, till vår önskan och er lycka som vår blir er. För vi kommer först sen er tur om vi lusten har, för så kan vi som världen mäktigaste stater beslut fatta. Så nu då valet är gjort och nu allt klappat och klart är, då mitt herrskap dessa herrar med förnöjsamhet skratta, se hur vi dom lurat har, att Trump&Putins önskningar vi till jul  infriat har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar