söndag 18 december 2016

RYSK MILITÄR BEGÅR MASSMORD I SYRIEN...


Vladimir Putin visar sin totala glädje mot Bashar al-Assad med att placera större delen av nazist militärer i Syrien bataljoner. Det är därför ryska militären kan med lätthet jobba med den syriska militären och avrätta i hämndaktioner människor som dom tycker är terrorister och emot al-Assad. Vissa områden där inte NATO militär är så våldtas kvinnor, dom har själva att välja på kriminella rebeller, rysk/syrisk militär eller bli mördade av sina släktingar för att dom hade mage att bli våldtagna. Så vad gör dessa kvinnor jo, dom tar självmord för det hemska öde som annars väntar.

Rysk media och syrisk/ryska soldater lägger ut positiva bilder på Facebook och Twitter ,men visar inte den hemska verkligheten då om fått en stor grupp innevånare från Aleppo på buss, för att tungt beväpnade syrisk/rysk militär stoppa busskonvojen en bit bort och avrätta i ren blind hämndaktion för dom ansågs som en skymf mot al-Assad.


Så gjorde också Adolf Hitlers soldater och fick medalj för det. Nånting säger mig att Vladimir Putin kommer samtidigt som Bashar al-Assad ger sina soldater medaljer för såna göra såna handlingar för att rensa träsket och rena klanerna i Syrien så man kraftigt och effektfullt med rysk precision reducerar sunniterna till ett minimum.


Men man förstår ju Michael Bannon Trumps politiska strateg måste med sin nazistiska/KKK bakgrund känna sig lyrisk med Putins agerande i Syrien, liksom Trump. Det blir väl nåt Donald Trump kan acceptera bara affären med Exxon Mobil, så går väl Rex Tillerson med på det också, allt för den amerikanska profiten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar