söndag 11 december 2016

TYSKLAND PUTINS NÄSTA MÅL...


Att Putin kommer att vilja bakom kulisserna vilja ha ett ord med i laget om vilket parti som ska leda Tyskland. Dom svagaste länkarna i Tyskland är dom extrem partier som är Putin vänliga och som har extremnazister från Krim och övriga Ryssland som sina vänner. 

Och Putin har stora ekonomiska vinningar att göra på då ett extrem nazistiskt parti kommer till makten, förutom att binda upp Tyskland med rysk gas och därmed reglera gaspriserna eftersom vad dom behöver för politiskt stöd av Tyskland i FN och EU. Och dom budskapen är lätta att känna igen, håna politiker som är för demokrati och fri massmedia och internet. Avslöja politikers e-post även inom extrem partierna om inte extrem partierna följer Putins minsta önskan. Har dom väl fått en politisk lojal person i makten korridorer så kan dom med kaos i samhället lätt då också gå in på företagsledares e-post och företagswebbsida och söka information för att med hot om att skada företaget kräva att företaget följa Putins önskan.

Sen har nog landets hemliga militära spårningstjänst lätt kunna se från vem avsändaren är, förutom den talande ideologin Putins troll har. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar