onsdag 28 december 2016

PUTIN TÄNKER STOPPA UKRAINAS MELODIFESTIVAL...

Det verkar som Vladimir Putin gör allt i sin makt för att stoppa Ukraina från att ha melodifestivalen, med sina troll, ryska nazister, pro-ryska rebeller och proryska terrorceller.

Ska han lyckas stoppa Ukraina från att hålla melodifestivalen så borde han inte få ha kommande idrottsevenemang, det jämnar ut på ett fredligt sätt det ofredande han håller på med med sina orosmoment i diverse länder. Det är dags att dom rysk virus länderna sätter ner foten. Det kan han inte stoppa oss ifrån.

Det enda festliga som folk i Europa tycker om och håller samman länderna, där vi folket lyssnar till texterna och fattar beslut därav vilket land och låt som ska vinna. som skildrar dagens verklighet slår högt för Europas befolkning då vi röstar i melodifestivalen. Ukrainas text talade till våra hjärtan, men det gillade inte Putin, för varken han eller Kremls elit vill ha en rysk urbefolknings erkännande på dagens agenda, det får Ryssland att verka odemokratisk och ohederlig. 

Tycker det är positivt att miljardär har ett Ukrainska staten pengar till att genomföra melodifestivalen så befolkningen vare sig dom är ukrainare eller pro-ryssar har nåt positivt att se framemot, särskilt dom barn som nu befinner sig i krigszonerna som attackeras aggressivt och skoningslöst av ryska militärer och dess anhängare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar