onsdag 28 december 2016

DET ÄR INTE SYND OM ISRAEL...

Det är inte synd om Israel, för Israel är jämfört med Palestina ett stort muskel flexande kärnvapenmakt som hotar ett allt mindre Palestina. Och nu vill Donald Trump leka politiker och som han vill ska verka mycket kunnig politiker.

Har inte en susning vad för olagliga marköverträdelser Israel begått under åren lopp.Då det egentligen funkat bra i många år med delad stad som nu dessa länder återigen strider om. Israel har ju också hotat Iran som i sin tur först hotat kärnvapenbomba Israel vilket fått Israel öka sin kärnvapenarsenal som inget land har protesterat emot. Tydligen tänker Trump och hans gäng låta Israel hota med kärnvapen sina omgivande grannländer i fortsättningen och Donald "Duck" tänker klappa han på axeln och säga till Netanhau -duktig pojke.

Fast än ISRAEL lovade i Paris gå över till miljövänligare elproduktion och minska sin kärnvapenarsenal, har dom nu gjort efterapat Trump, sagt en sak men gjort en annan. Det är hög tid att Israel gör lite eftergifter och inte bara Palestina och ser till att få slut på det 72 år kriget och verkställa mer handgripligt miljöavtalet som skrevs i Paris och lovades dyrt och heligt av flera länder men inte verkställts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar