måndag 3 oktober 2016

ANLEDNINGEN USA & RYSSLAND BRÖT...

Anledningen Ryssland bröt avtalet om Syrien med USA var 34 TON plutonium som är klassat vapenbränsle genom att göra det till mox-bränsle (blandat oxid-bränsle).

Löser ni denna konflikt punkt hittar ni väl en ny.  Först och främst är inte bara 34 TON vapenklassat plutonium ett farligt miljöproblem det är förbaskat en sidonotering. För att kunna få så mycket uran krävs en hel del URAN AVFALL som nu också ligger högradioaktiv ute i naturen i respektive länder. BÅDE Ryssland och USA har megastora urangruvor.

Hittills har inge kommit på nån lösning hur vi ska hantera avfallet från världens URANGRUVOR runt om i vår värld. Så 34 TON vapenklassat plutonium är en bisak som hänger ihop egentligen med AVFALLET från URANGRUVORNA.

VAD som borde göras är att inte utsätta jorden för högradioaktiva avfallsdammar som vid geologiska markförändringar spricker och läcker ut i våra underjordiska vattenkällor som sjöar, bäckar, dricks brunnar, floder med att bygga fler kärnvapen och kärnkraftsverk.
Dom ordinära vapnen är lika hotfulla som kärnvapen.

Så Ryssland och USA skulle slå ihop sina huvuden särskilt i frågan om kärnvapen och kärnkraftsverk men problemet med uran avfallet. Men sen för att motverka att ISIS verkligen inte får kraft i en sprucken Ryssland/USA samarbete mot terrorgrupper i Syrien och därmed får ny mark och näring till att utöka sitt territorium i Syrien och Irak. För om Ryssland blir ensam med al-Assad ser ISIS akademisk utbildade ledare en svaghet i försvarsflanken och tar tillfället i krigskaoset och Assads/Putins distraktion tillfället att attackera fritt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar