måndag 10 oktober 2016

PUTINS TAL TILL MUSLIMSKA LEDARE I RYSSLAND DEL 2...

 Hans tal till dom muslimska ledarna i Ryssland om tolerans och medmänsklighet och tolerans för andra etniska grupper. Då undrar jag gäller detta också den ryska politiska oppositionen i ryska Duman som nu har blivit en minoritet ? Rakt motsatt av vad valresultatet blev.

-Rött områden, syriska och allierade.
-Gröna områden oppositionens grupper, Ahrar al-Shama, Jabbat Fatah Al-Sham.
-Bruna områden ISIS.
-Gula områden kurdiska styrkor och lokala allierade.
- Markeringar med orange/blå ringar med flygplan i attackerade av regimen och ryska flygvapnet.

ISIS markerade områden har brunt in den zon som nu ryska flygvapnet med syriska regimens flygvapen säger sig attackera på denna karta.

Av vad den nya karta av dom senaste dagars bombningar så ser jag inga ISIS områden, nu undrar jag hur många av er läsare ser ISIS områden som Regimen och ryska flygvapnet säger sig attackera dagligen ? Detta är NATO truppers sammanställning, så syriska oppositionen har inget med denna redovisning att göra.

Då har jag en fråga till en av Putin muslimska vän Bashar al-Assad vars är din tolerans med syriska befolkningen som tillhör oppositionen där dom levt i muslimsk samexistens som Vladimir Putin uppmanat sina ryska muslimska ledare.

Enligt Putin säger KORANEN- inspirera varandra till goda gärningar. Ryssland har alltid varit mångkulturell och haft flera olika religioner. Borde inte då Vladimir påverka al-Assad till att leda Syrien likt GODA RYSSLAND ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar