onsdag 12 oktober 2016

POLITISK INSIKT OM SYRIEN...

Om man tänker efter så Vladimir Putin har ju dödat en del politiska opponenter av dignitet runt om i Ryssland. Och har man gjort det då man klättrat sig uppför den ryska karriärstegen så är det helt naturligt att låta al-Assad med rysk militär assistans utplåna syriska oppositionens befolkning som vissa terrorgrupper har beblandat sig med. Men att områden med den syriska oppositionens befolkning existerar enbart med oppositionens obeväpnade befolkning är helt klart också, då passar Ryssland på att assistera al-Assad i flygplansbombningar mot dessa bebodda områden och säga för att säkerställa att inte terrorgrupper kan fortsätta verka i Syrien och hota al-Assads politiska maktposition.

Rysslands sätt att hantera rådande situation i Syrien skapar mer konflikter i Syrien och omgivande länder, vilket inte Putin har gjort nån som helst ansträngning för att stävja. Och då tänker jag på Iran-Israel och nu senast Syrien-Israel.

USA har ju också funnits innan Rysslands intåg i Syrien vilket dom ur sin synvinkel ansåg att bistå ISIS med 3 stycken kemiska missiler som skulle ge Bush klanen tillbaka deras oljeanläggningar i Irak. Men tyvärr blev resultatet ett helt annat, vilket också al-Assad passade på att utnyttja för att reducera syriska oppositionen och för det fick ISIS skulden för al-Assad bad dom göra för hans räkning.

Så USA måste ändra politiska strategier då det gäller deras politiska målsättningar i Mellanöstern för hittills har inte dom fungerat som fredsbevarande och konfliktbefriande utan tagit ställning för ledare som passar deras maktgirighet.
Och nu ta Ryssland över deras agenda och tror att världen ska godkänna rysk oligark makt med allt det innebär. Resultatet av oligark makt kan ses med klara resultat i nordöstra Ukraina och där försöker man utöka området med sin ryska oligarkmakt över dom få fabriker Putins kompisar äger.

Det enda vi övriga världen kan göra är att se på och förundras hur dom kan tro att dom vinner våran tillit i affärer med dom då dessa obstinata länder går bara runt i aggressiva cirklar och vill vi mer objektiva demokratiska länder ska följa deras fotspår med dom ekonomiska konsekvenser det blir. Men även den påbyggnad deras ideologier av ytligare konflikter där dom drar fram med sina bistånd och assistans tillika affärer.

Tack för ordet gott folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar