tisdag 18 oktober 2016

NORDÖSTRA UKRAINA NU RYSK MARK...

Har en dålig magkänsla då det gäller Donetsk och ledaren Alexander Zakharchenko som säger nu tar ryska armen över helt och hållet nordöstra Ukraina. Och dom ukrainare som nu befinner sig i nordöstra regionen är där olagligen och tas om hand skoningslöst.

-Om nu ryska nazistiska armen tar över östra Ukraina helt, varför far då Vladimir Putin och träffar Angela Merkel för en fyra vägs lösning för fred då ryska armen och Kreml stödda rebeller säger nåt helt annat ?

- Hur stor del av ryska soldaterna har nu aktivt gått med i NEO NAZI som är ryska extrem nazister med tillgång till kärnkraftsverk, kärnbestyckade missiler, tanks, attack flyg längs ryska gränsen till en rad olika länder som har dåliga erfarenheter av nazister ?

- Hur stor del av ryska militären i Syrien är NEO nazister och vad är deras planer för sina permanenta baser med närhet till terrorgruppernas billiga knark i Afghanistan ?

Det är några funderingar som tåls att tänka på, för på nåt sätt för att rädda sitt skinn så kommer Vladimir Putin att bli nazistisk ledare istället för att få nazistiska delen av armen på halsen, men vad innebär det för dom ryska judarna och ryska islamska befolkningen som är 1/3 av Ryssland. Förutom ekonomiskt kaos och sinande av pengar från staten, tung kriminalitet bland rebeller,korruption bland militären för dom inte fått sina löner. Håller Ryssland på att falla sönder men bli farligt nazistiskt med tillgång till kärnvapen och vapenklassat plutonium ?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar