lördag 1 oktober 2016

JAG FÖRSTÅR JOHN KERRY...

Jag förstår John Kerry att han vill gå in i Syrien och stoppa militärt al-Assad och Vladimir Putin att massmörda fler syriska spädbarn och barn med bomber och Assad's krypskyttar och dödsfängelse. Då han som yngre verksam general sa sin mening inför senaten om Vietnamkriget så visade han en stark gränsdragning i etisk gräns vad som är rättmätigt krig och massmord på oskyldiga. Det är en man med visar styrka och en trovärdig militärgeneral med gränser vad man godkänner som militär göra och inte göra. Som han gjorde då.

Nu flera årtionden senare så sitter han som USA'S utrikesminister så nånting rätt måste denna  general ha gjort då han sa sin mening. Nu sitter han som utrikesminister och ser samma ske fast i rysk arabisk version mot en del av Syriens obeväpnade befolkning där al-Assad och Putin med glädje mördar barn och spädbarn och rättfärdigar det med att det är det enda sättet al-Assad och Putin får makten över övriga arabländer och dess olja.

Bara inte Bush klanen och Cheney  bestämmer sig för att USA ska också ha makten över arabisk olja och gas. Som Putin med massmordsvapen ta sig den rätten och förväntar sig att araberna lämnar över makten över sina egna liv till Vladimir Putin och hans oligarker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar