onsdag 26 oktober 2016

EU:S SAMMANHÅLLNING...


Jean-Claude Junker säger att EU är på väg att falla sönder. Struntprat, EU länder träffas och diskuterar och inser alla är vi olika men respekterar varandras olikheter. Att Bryssels ledamöter lyssnar på sina väljare och inte bara dom börsnoterade bolagen och eljättarna utan väljarna som får alla EU:s länders ekonomi att rulla. Men också det allt större grupp av hemlösa och ekonomiskt utblottade människor som 6 månader till år efter euron antogs i deras länder fått tack vare sina politiska ledamöter får sina röster hörda. Då företagen flyttat till andra Asien länder med ytligare lägre löner som Europa länderna inte kan tävla med.

Man kan inte vara fartblind på det stora bolagen enbart då vanliga människors liv slåss i spillror och många kommer aldrig tillbaka om man inte byter strategi och ideologi i styre av EU. Det kan inte enbart byggas av börsnoterade bolag utan baseras på helt vanliga människors existens och ekonomiska trygghet. Det handlar inte om lyxtillvaro utan tak över huvudet, mat på bordet och kläder på kroppen som en trygghets bas att arbeta sig uppifrån.

Vi har lärt oss ifrån 1:a och 2:a världskrigens misstag och därför har ju EU som organisation uppkommit, det verkar inte Ryssland direkt ha gjort. Vi inser med råg i ryggen våra misstag och erkänner då vi begått fel i krigshistorien och det visar våra länder är betydligt starkare än Ryssland, så Putin får oss bara starkare för vi väljer en produktivare väg som ökar företag verksamheter i våra länder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar