lördag 8 oktober 2016

VI PÅVERKAS AV PÅGÅENDE MILJÖKATASTROF...

Att Fukushima har pågående miljökatastrof och inte fått locket på den nu öppna kärna i kärnkraftsverket är väl känt för alla. Men nu är det ingen som fokuserar på det i och med Syrien kriget. Men det är nu så med 360 000 liter om dygnet vatten som passerar genom den extremt högradioaktiva kärnan så med vattenströmmarna kommer det att med tiden bli radioaktivt vatten i våra hav.

Med tiden så ökar radioaktiviteten i våra havsvatten så länge vi inte tar itu med Fukushima kärnkraftsverk och dess pågående katastrof. 

Rosatom ryskt företag som bygger kärnkraftsverk med president Vladimir Putin som äger företag som är knutet till Rosatom. Sen har vi i USA företag, som tillverkar delar till kärnkraftsverk som Rosatom bygger, med knytningar till USAS politiker elit. Och Japans regering och företag som nu väljer att lägga locket på för att dom inblandade ägarna inte ska förlora fler affärer och pengar på den pågående katastrof.

Först ett tag efter katastrofen skedde i Fukushima så påverkades havsdjuren ganska kraftigt. En del av valarna, delfinerna och bläckfiskarna fick extremt höga strålningsdoser, så då dessa sköljdes upp som djurkadaver på olika stränder i Alaska, Kanada, USA'S västkust och Peru och Chiles stränder. Och då dessa kom mer på grund vatten föll kropparna isär. Men det beslöts bakom lykta dörrar att skydda företagens kapital och påbörjade affärer istället för att informera befolkningen av katastrofens omfattning. Som kommer mer att märkas mer hälsomässigt bland befolkning om 5-10 år framöver. Områden med extremt höga strålningsdoser har befolkningen redan börjat betala med försämrad hälsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar