söndag 9 oktober 2016

VITRYSSLANDS SVÅRA BELÄGENHET...

      

Alexandr Lukasjenko president i Vitryssland påstår sig veta vad USA vill med Ukraina. Alexandr tror att Ryssland fullt ut inte förstår vad USA med sina allierade underblåser konflikten. Relationerna i Kaukasus är inte ekonomiska positiva. Ryssland har problem "låt oss sätta 2 broderliga nationer mot varann". Men USA med sina allierade kommer att gnida händerna i glädje. Han säger inte vad Usa & allierade planerar- men han ifrågasätter detta. Det finns inget svar på detta.
Skulle detta hända, vilken sida ska Vitryssland ställa sig på. Jo, i alla svåra situationer kommer vi att vara på Rysslands sida. Alexandr Lukasjenko drog jämförelse för hans resonemang 'USAS bombning i Irak'. Då försökte  Lukasjenko medla mellan USA och Hussein. Men insåg att USA fastställt sin kurs och gick inte att stoppa. Det låter cyniskt fortsätter Lukasjenko- förstod att folk skulle dö. Vad hände sen- jo ,USA med sina allierade fick den envisa Hussein på knä med anklaga om kemiska vapen som egentligen handlade om makten om oljan. 
Även Georgien och Ukraina skickade soldater som egentligen USA'S (knähundar) allierade.

Lukasjenko tänker stödja Ryssland oavsett vad ledamöterna vill. Då talar inte Lukasjenko i allmänhet om Ukraina. Vitryssland har haft varierade kontakter i det förflutna och kanske missförstånd med Ryssland kommer i framtiden. Hur det än utkommer konflikten mellan USA och Ryssland från vitrysk synvinkel kommer vi att försvara Vitryssland.
Lukasjenko säger Om Putin kommer och annekterar oss, då är det frågan om vilken sida ryssarna själva vill slåss på.
Så sprid inte panik med PUTIN ! Ryssland. Ryssland har inga problem med Vitryssland. Vårt vitryska språk ska vi ha även på våra skyltar med vitrysk text, det är inte att förolämpa Ryssland.

Om man ser det från sidan såhär så inser man att Vladimir Putin till viss grad försöker härska över Vitryssland. Och att med nordöstra Ukraina och intåget i Syrien också försöker kopiera USA taktik. Och att USA'S politiker elit åter igen med Ukraina och Syrien försöker få bort Putin med sin makt över al-Assad.

Ryssland och USA är verkligen lika varann, fortsätter göra samma misstag. Söndra, härska, göra länder ekonomiskt utfattiga och beroende av dessa två länders bistånd vilket göra dom till deras knähundar att följa egotrippade företagsledarna och elit politikernas minsta önskan. Så dessa länders allierade ska nog ta sig en allvarlig funderare om dom har ekonomiskt råd att blanda sig i dessa länders affärskonflikter som bara leder till ekonomiska förluster och skapar mer konfliktzoner för egen profit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar