söndag 9 oktober 2016

USA'S VALDEBATT...

Då Donald fick frågan om sexistiska uttalandet om en gift kvinna. Det var manligt omklädnings rums vanliga snack mellan män. Då menar han väl överklassens arroganta män. Och sen börjar dra in terrorgruppernas sätt att avrätta och tortera folk, som om det ger rätten att män som Trump ska få förolämpa andra kvinnor vare sig dom är gifta, har förhållande eller singel. Snacka om en snedvriden retorik.

Detta barn tillhör oppositionen i Syrien och tydligen enligt Donald Trump, Vladimir Putin och Bashar al-Assad är detta barn ett farligt vapenhot mot al-Assad's maktposition. Det ska också förstås att i detta bostadsområde i Aleppo fanns inga vapen, bomber eller missiler utan syriska oppositionens befolkningen. al-Assads klan fanns inte i närheten av detta område, dom finns i dom inte bombade områdena al-Assad regimen nu vill turister ska komma till.

Och att Trump tar avstånd från sin vice presidents uttalanden om ett ingripande för att skydda oppositionens befolkning, visar att han kommer att godkänna utrotning av dom Syrien födda oppositionens befolkning som nu Ryssland gör för att stärka al-Assad's maktposition. 

Sen att Donald Trump tyckte George W Bush gjorde rätt att starta kriget mot Saddam Hussein och sen ta oljan för sina privata oljebolags räkning ,visar vilka han kommer att se till får bättre ekonomiska fördelar och vilka av övriga befolkningen som ska betala för det. På utlandspolitiken kan man säga att Donald Trump kommer att sänka USA'S anseende på det området.

Donald 'Duck' Trump blir en president som gör vad som faller han in. Och kommer att fälla rasistiska kommentarer, kommer att säga och göra vad han tycker och inte följa övriga ledamöters rekommendationer. Vilket kan göra att USA förlorar stora affärsavtal och samarbetes avtal i olika områden. Och förstärka konflikter men även fördjupa och förvärra konflikter. För hittills av vad man sett har han ingen finkänslighet som krävs i en komplex värld med komplexa problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar