tisdag 25 oktober 2016

DEN LILLA MÄNNISKAN I USA VALET...


Då man hör Hillary  Clinton prata sitt valprogram så visst tar hon in den lilla människan i beaktande men verkligheten kommer i senaten bli enligt vad republikanerna vill. I och med att republikanska politiker eliten tillika dom som äger USAS största börsnoterade bolag vapenindustrin, oljebolag och gasbolag har köpt 58% av Washingtons politiker i senaten.

Obama care som var tänkt att vara en sjukvårdsförsäkring för låginkomsttagarna men blev i verkligheten för dyr i och med att försäkringsbolagen var med och prissatte försäkringarna.

Sen har vi Donald Trump som lovar högre löner för dom lägst betalda i USA, som han som republikan inte kan hålla på grund av republikanerna vill hålla nere lönerna liksom Trump gör i sina privata bolag som nu hans barn leder om han blir president. -Sänka skatter för USAS rikaste gör inte så att dom tar tillbaka sina bolag till USA, så det löftet kommer inte att infrias. -Sen att jämföra vad dom stupade soldaters familjer och överlevande soldater fått offra med sina liv för amerikanska staten med vilka sorts uppoffringar han och hans familj gjort är ett rent hån mot hela amerikanska militären men även andra länders militärer.
-Sen håna demokraterna för att försöka ta makten över Iraks olja igen. Då republikanen George W Bush familj som äger 70% av USAS oljebolag tvingar sittande president att göra som Bush klanen säger. Det kommer även Donald 'Duck' Trump få göra som också är republikan. Och i detta fall är han redo att använda kärnvapen för att tillfredsställa Bush klanens girighet på olja och makt över arabregionens naturtillgångar. Vilket inte skulle förvåna mig om han också ser till att få del av kakan på samma sätt George Bush gjorde i Afghanistan.


Och med att republikanerna anser sig rätt att fortsätta samma destruktiva bana med Trump kommer det att få konsekvenser. Men det kan ju faktiskt bli bra att Trump går lös som president för då bryter han ner på ett republikanskt skandalöst sätt som kanske ger den republikanska politiker eliten en tankeställare och ett rejält nödvändigt uppvaknande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar