torsdag 13 oktober 2016

DÖDA al-ASSAD ??

Vladimir Putin anklagar övriga länder att vilja rebeller få döda al-Assad. Helt vansinnigt, absolut inte. Det var sagt från början att al-Assad skulle samarbeta med syriska oppositionen i 18 månader och sen lämna över till politiker från hans sida som inte varit aktiv i nuvarande krig mot oppositionens obeväpnade befolkning, att leda Syrien i demokratisk regering.

Vad dom högutbildade flyktingar sagt är att dom vill al-Assad och hans generaler ställs inför HAAG domstolen för dom dokumenterade krigsbrott som begåtts. Dom vill inte hatet ska förtära deras energi för att jobba för en bättre framtid, därav vill dom följa lagarna i det land dom bor i och internationella krigslagar.

Så dom anklagelserna kan Putin lägger ner för gott. Nu börjar han gått igenom hela registret, så nu finns det inget heller för USA att bestrida utan dom får vika sig på ett par saker. men man måste hela tiden fatta beslut med insikt om att rebeller och terrorister kan beblanda sig med civilbefolkningen med dom är ju lätta att vaska ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar